ABA Reklame 2020. ALL RIGHTS RESERVED.

WIJ ZIJN EEN

CREATIVE

BEDRIJF

Aba Reclame is een reclame- en beletteringsbureau dat is opgericht in 1992. Van ontwerpen, beplakken tot montage, Aba Reklame heeft alle kwaliteiten in huis om elk project op te laten vallen. Wij zijn sterk in design, binnen– en buitenreclame, autobelettering, vlaggen en printwerk. Onze diensten zijn:

belettering  carwrapping  PPF  gevelreclame  kleding  huisstijl  banieren + vlaggen  interieur

Diensten

Onze klanten zijn zeer divers. Van bedrijven, winkels tot particulieren. Groot en klein. Complete gevels tot scooters in een andere kleur. Geen klus is te gek voor Aba Reklame. Onze projecten zijn in de regio Zuid-Holland, Noord-Holland en soms nog verder in Nederland.

ONZE PROJECTEN

Aba Reklame heeft het keurmerk van SI’BON. Dit is een organisatie die zich actief inzet voor het verbeteren van de kwaliteit en de transparantie in de reclamebranche, en dan specifiek de ‘signmarkt’. Deze organisatie waarborgt de creativiteit van signbedrijven. Bekijk ook onze Leveringsvoorwaarden 2020.

Leveringsvoorwaarden

ons team

Ad

Directeur

Carina

Directeur

Joanne

allround signmaker

waar we goed in zijn

ONTWERPEN

Wij geloven in heldere communicatie. Onze kracht ligt in het vertalen van uw wensen. We ontwerpen producten die uw boodschap duidelijk overbrengen en die laten zien wie u bent.

SCHERPE PRIJZEN

Wij leveren uitsluitend kwaliteitsproducten voor scherpe eerlijke prijzen.

SNELLE SERVICE

Door de jarenlange ervaring en het werken met een klein gedreven team, kunnen wij snel en vakkundig een opdracht realiseren.

PERSOONLIJK ADVIES

De deur staat bij ons op werkdagen altijd open. En de koffie staat klaar. Soms is het handig om op lokatie af te spreken en dan komen we naar u toe.

Gecertificeerd

Top