ABA Reklame 2020. ALL RIGHTS RESERVED.

KLEDING ALGEMEEN

Kleding bedrukken

Bij Aba kunt u al uw kleding laten bedrukken. Wij bieden een ruim aanbod aan kleding en accessoires om te bedrukken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld T-shirts, polo’s, jassen, broeken en sweaters. Wij hebben kleding voor privé, sporten en werken. Kleding bedrukken is nauwkeurig werk en bij Aba wordt dit zorgvuldig gedaan. Naast standaard kleding bieden wij ook zeer specifieke maatwerk producten zoals bijvoorbeeld labels, sjaals en mutsen en keycords.

Bij ons kunt u kiezen uit verschilden kledingmerken om te laten bedrukken. Denk hierbij aan producten van onder andere Stanley/Stella, Lemon&Soda, Gildan, Stedman, Printer, Harvest, Projob, MacOne en nog veel meer. De merken bieden vrijwel allemaal milieuvriendelijke en duurzame kleding.

Wij bieden u de keuze uit verschillende technieken om uw kleding te bedrukken. Alle soorten bedrukkingen hebben voor en nadelen. Hieronder wordt het voor u in een notendop uitgelegd.

Zeefdrukken

Zeefdrukken is een van onze meest kwalitatieve vormen van bedrukken.  Zeefdruk is een zeer duurzaam proces en is mogelijk op bijna alle soorten textiel. Wij kunnen u zeefdruk ten alle tijden aanraden als u uw kleding wilt bedrukken. Met name bij grote aantallen is dit een voordelige oplossing.

Borduren

Borduren is een techniek die gebruikt wordt om op een extra sierlijke en modieuze manier logo’s en andere tekening op kleding aan te brengen. Borduren is de ideale manier voor een bedrukking op bijvoorbeeld petten. Borduren is duurzaam en verminderd weinig van kwaliteit. Wanneer u op zoek bent naar een speciale feeling dan is borduren wat u zoekt.

Transferdruk

Transferdruk wordt vaak gebruikt wanneer kleding regelmatig op hoge temperaturen gewassen moet worden. Denk hierbij aan rugnummers van sportshirt of bedrijfskleding.

Digitaal Printen

Digitaal Printen is geschikt wanneer u foto’s en of afbeeldingen op uw kleding wilt bedrukken. Digitaal printen is mogelijk op donkere en lichte stof. Vooral bij katoen werkt digitaal printen heel goed.

Onze kleding afdeling

Wij hebben van alle merken die wij hanteren/voeren diverse pasmodellen zodat je zeker weet hoe de pasvorm is en of het goed zit. Deze ruimte is voorzien van een pashokje inclusief spiegel.

Top