ABA Reklame 2020. ALL RIGHTS RESERVED.

Carwrap

HIERONDER VOLGEN VOORBEELDEN

Bent u op zoek naar richtprijzen van complete wraps, klik dan hier

COLOR CHANGE

Wij werken uitsluitend met de hoogwaardige carwrap folies van 3M, Avery Dennison en Oracal. Deze folies in combinatie met vakkundig werk, zorgen nagenoeg voor hetzelfde uiterlijk als een autolak. Daarnaast beschermt de folie uw originele lak tegen bijvoorbeeld steenslag, lichte schaafplekken, uv-straling en overige weersinvloeden.

Mat, satijn, glans of textuur. Welke kiest u?

Afhankelijk van uw type auto en keuze folie maken wij een prijs op maat. Om u toch te kunnen voorzien van een richtprijs, klik dan hier voor enkele indicaties voor verschillende segmenten voertuigen. Neemt u contact met ons op wanneer u een exacte prijsopgave wilt? Wij gaan graag voor u aan de slag!

DESIGN

Bij een design wrap kunt u denken aan een volledig gepersonaliseerd ontwerp op uw auto. Dit kan op basis van een door u aangeleverd voorbeeld of met behulp van onze grafisch ontwerper.

Neem contact op met onze grafisch ontwerper om uw creatieve ideeën werkelijkheid te laten worden!

STRIPING

Heeft u ergens een striping gezien die u ook op uw auto zou willen of heeft u een eigen idee over een ideale striping? Wij denken graag met u mee. De striping kunnen wij in ieder gewenst formaat, motief en kleur realiseren.

We geven graag advies bij het ontwerp van uw gepersonaliseerde striping. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

DETAIL

Bij een detail wrap kunt u denken aan het wrappen van bepaalde onderdelen van uw auto, bijvoorbeeld het dak of de spiegels. Het ontchromen van de raamlijsten en andere chrome onderdelen is ook 1 van de mogelijkheden. Door deze onderdelen in een andere kleur te wrappen, creëert u een originele of sportievere look voor uw auto. Sommige interieurdelen kunnen ook worden voorzien van deze folies, zoals het middenconsole.

Bent u benieuwd naar de prijzen of kunnen wij u adviseren over het restylen van uw auto? Neem dan contact met ons op.

Top