ABA Reklame 2020. ALL RIGHTS RESERVED.

Drukwerk

Wat is digitaal drukwerk?

Bij digitaal drukwerk wordt jouw drukwerk op professionele HP Indigo printers gedrukt. Digitaal drukwerk is bij kleinere oplages goedkoper dan offset drukwerk en duurder bij grotere oplages. De kwaliteit is echter nagenoeg hetzelfde. Digitaal drukwerk heeft ook een kortere levertijd als offset drukken.

En wat is offset drukwerk dan?

Bij offset drukwerk gaat alles op de traditionele manier. Dat wil zeggen dat er grote drukpersen worden gebruikt om op zogenaamde combinatievellen te drukken. Bij offset drukwerk worden verschillende bestellingen handig gecombineerd, zodat offset drukwerk bij hogere oplages een stuk goedkoper is.

Bij ons kun je terecht voor het ontwerpen en produceren van diverse soorten drukwerk. Hieronder een aantal voorbeelden

  • Visitekaartjes

Wij leveren visitekaartjes in verschillende diktes en afwerkingen zoals mat- of glans gelamineerd. Enkel of dubbelzijdig bedrukking en eventueel met cold foil bedrukking, met deze techniek kun je aan 1 zijde van het kaartje een goud/zilver bedrukking realiseren voor een extra luxe uitstraling. Prijzen voor alle soorten visitekaartjes zijn op aanvraag

  • Briefpapier

Omdat mooi briefpapier niet direct geld oplevert, wordt het vaak door bedrijven verwaarloosd. Echter, het versturen van een offerte, rekening of nieuwsbrief is juist een kans om het verschil te maken. Door professioneel en mooi briefpapier kweek je vertrouwen. Je klant zal dan net wat sneller akkoord gaan met jouw offerte. Je klant zal het minder erg vinden om een rekening van je te ontvangen. En mooi briefpapier kan er voor zorgen dat jouw nieuwsbrief écht gelezen wordt.

  • Flyers – posters

Verkrijgbaar in 135gr tot 400gr. Het ligt er geheel aan voor wat voor doeleinden je de flyers wilt gebruiken. De 135gr versie is een erg goedkope papiersoort, perfect voor promo flyers die je onder een groot aantal mensen wilt verspreiden. Het is de meest betaalbare optie en een stuk beter dan ‘gewoon printen’. De 170gr versie wordt het meest gebruikt, en dan met name op beurzen/ bedrijfs evenementen waar je potentiële klanten wilt bereiken. De versies daarboven van 250gr en 400gr worden vaak gebruikt om achter te laten bij openbare ruimtes of om mee te geven aan potentiële klanten.

  • Menukaarten / bestellijsten

Dit kunnen gevouwen of on-gevouwen kaarten zijn. Tevens met- of zonder luxe afwerking van laminaat er kan ook gekozen worden voor plastificeren voor de on-gevouwen modellen. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuzes.

Top