Slide background
Slide background

SIGNMAKER GEZOCHT

bij het leukste signbedrijf van Leiden. Voor de werkzaamheden in de productie en uitvoering zijn we op zoek naar een nieuw bemanningslid die wil uitgroeien tot allround signmaker. Van het plakken van voertuigen, raambeletteringen en interieurdecoraties tot het monteren van gevel- en lichtreclame. Ben of ken jij die bevlogen jonge hond in het bezit van een rijbewijs B die zich hierin kan vinden? Dan is dit wellicht de kans om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Enige ervaring in de signbranche is een pré. We bieden een afwisselende fulltime baan voor 40 uur / week volgens de SignCAO en een mooie kans om samen te ontwikkelen.

WAT KUN JE VAN ONS VERWACHTEN

  • Een fulltime functie 40 uur / week
  • Afwisselende werkzaamheden
  • Een prettige werksfeer
  • Een passend salaris op basis van kennis en ervaring (CAO sign)
  • Werken in een klein en hecht team
  • Deelname in pensioenregeling
  • Mogelijkheid tot het volgen van cursussen en trainingen

Mail je motivatie met CV naar carina@aba-reklame.nl

Wie zijn wij

Aba Reclame is een reclame- en beletteringsbureau dat is opgericht in 1992. Van ontwerpen, beplakken tot montage, Aba Reklame heeft alle kwaliteiten in huis om elk project op te laten vallen. Wij zijn sterk in design, binnen– en buitenreclame, autobelettering, vlaggen en printwerk.

Onze projecten

Onze klanten zijn zeer divers. Van bedrijven, winkels tot particulieren. Groot en klein. Complete gevels tot scooters in een andere kleur. Geen klus is te gek voor Aba Reklame.

Onze projecten zijn in de regio Zuid-Holland, Noord-Holland en soms nog verder in Nederland.

R

SI'BON

Aba Reklame heeft het keurmerk van SI’BON. Dit is een organisatie die zich actief inzet voor het verbeteren van de kwaliteit en de transparantie in de reclamebranche, en dan specifiek de ‘signmarkt’. Deze organisatie waarborgt de creativiteit van signbedrijven. Bekijk ook onze leveringsvoorwaarden http://www.aba-reklame.nl/Leveringsvoorwaarden.pdf

Inpakken, Opplakken en Wegwijzen

Voor autobelettering, printwerk, spandoeken of lichtbakken. Aba Reklame helpt u graag.

Vraag direct een offerte aan